Fyller ju år i december!

Bestämde mig för att skicka en länk till min far på facebook och påminna om det.
Hittade iaf en väldigt fin låda, ser ju fan ut som nån jäkla trollerilåda, så får jag den ska jag fan trolla på mig lite extra smink! Eftersom jag är en sucker för billigt smink hittade jag den på nätet för sådär hundralappen, minns inte riktigt, dock har min fader länken och jag hoppas på att detta (och en jävla massa pengar) blir min artonårspresent!
Lägger upp en gammal bild på lite rosa ögonbryn. Ja, den är jätteredigerad (av den enkla anledningen att man inte såg någonting pga. min superduperdåliga kamera) Minns att jag såg jävligt tantig ut den kvällen, kan bero på att jag hade i en ökänd blekning och förstörde mitt hår till det yttersta. Dessutom satt brynen inte helt jättejämnt, fast i överlag är jag nog lagom nöjd med mina rosa bryn som jag ritade dit med en läppenna.
Imorgon är det friday, friday! Tänkte faktiskt gå hela skoldagen utan någon som helst skolk (who knows, kanske jag gör som jag säger?) Sen ska jag ta mig tusan till ullared. Det känns rätt jäkla bra faktiskt, nästan alla mina strumpor har hål på sig, så dags att uppgradera! Dessutom blir det party på kvällen, och party på lördagen! Fantastiskt kul att Smulan och min syster fyller år samtidigt! Inte alls stressig lördag (jo, då hälsar halva min släkt på!!!) Min syster fick se världens fulaste mössa jag gjorde i textilen. AND SHE LOVED IT! Så hon fick den istället för godis. Dessutom fick jag i uppgift att säga till henne om jag ser ett limegrönt nagellack.
Hänkade med morsan efter skolan idag och gick ut och kollade på smink. Min moder köpte en hel drös, och jag (dessutom har jag pengar nu också!) köpte ingenting! Tror ni jag är stolt eller vad!? Jag gick in på lindex sminkavdelning utan att komma ut med några små pigmenterade ögonskuggor! I'm getting better!
Nu ska jag göra en macka och titta på nåt skojsigt tvprogram på datorn.
God afton kära bloggreaderzzzzzzzz!

Klickat hem nytt smink!

Såhär såg det ut förra gången jag fick hem det jag beställt från cherryculture!
Beställningen då gick nog på sådär 250, 300 med frakt. Idag beställde jag för säkert 450-500 + fraktjävlen... Underbart! Förhoppningsvis värt vartenda öre denna gången igen.
Fick dessutom för mig att ta tummen ur röven och köpa lite nya frullisar på classylashes! Fanns i alla möjliga färger och längder, med eller utan fjädrar för bara 15 spänn paret! Igår klickade dessutom min underbart snälla fader hem ett borstsett till mig, på tiden.. Känner att jag behöver byta ut lite. Btw, jag hittade det på ebay, 130 spänn för 32 stycken. Värt!
Dessutom far jag till Ullared på fredag. Min moder tycker jag borde investera i ett par skor, även om jag tycker dojor (likaså kläder) är allmänt ointressant.
Imorgon fyller min superduperlilla lillasyster 16, fast hon är och förblir tolv i mina ögon, så det så! Tänkte dra ut efter skolan och köpa något till henne, och eftersom vi inte bryr oss om att köpa något fint till varandra tänkte jag vara snäll och göra det för en gångs skull. Hon ska få godis. Dessutom ska jag köpa en present till min underbara vän Smulan som fyller 18+1. (åh, matematik!) Så i helgen blir det minsan party!
Har planerat att försöka hålla denna bloggjävlen aktiv, då den förra jag hade och skrev ett inlägg på ett halvår på var extremt impopulär. Hum.. Wonder why?? Dessutom har jag lovat mina kära kamrater i skolan att jag ska bli största bloggerskan i världen. När jag blir känd i amerika byter jag namn till Inga, och då kan inget stoppa mig!

Mitt första inlägg. Läs.

Som sagt är tanken att blogga om smink. Min kamera är en bitch, och jag är inte världsmästare. Tänkte dock lägga upp lite gamla bilder på en och samma sminkning, för min kamera är en hora och tar elaka kort. Jag gillar lösögonfransar och färgglatt hår. Jag är livrädd för vatten & älskar apelsinjuice. Jag biter på naglarna & bleker sönder håret. Jag är enligt mig själv en av de roligaste och mest förvirrade människorna som finns, nästan så man tror jag har nån mild form av alzheimers. Det var lite av en trevlig presentation tycker jag.
Har fått lov att byta dator, har i princip inga bilder alls på denna, har lite få sminkbilder, men min kamera är en bitch och är jätteorättvis när det gäller färger. Första inlägget ever jao.

RSS 2.0