Jag suger på att uppdatera!

Senaste veckan har jag inte bloggat någonting, visst, det är många prov och sånt, mycket plugg & skit. Jag pluggar inte, jag har bara varit allmänt lat och inte brytt mig ett piss om bloggisen. Dessutom har jag gjort massvis med misslyckade sminkningar. En del är så fula att jag inte vill visa dem för någon. Skitsamma, kommer nog upp lite i kväll då jag tänkte lägga in lite nya bilder i datorn. Anyway, länkar en youtubevideo, tycker den passar bra såhär i oktober lagom till halloween. Mysigt ansikte, right?

Piercade mig litegrann.

Den blev ganska sne, och jag är extremt nålrädd. Vågar inte röra på läppen det minsta utan ser helt stel ut i hela ansiktet! Jag behåller den mest för att jag gjorde den själv och vill skryta om hur viking jag är som trycker nålisar genom läppen helt själv även om jag blir svimfärdig av att bara se en kanyl. Tuffaste blir nog att inte använda läppstift på åratal:/

Dagens makeup- Drag?

Dagens mejkis var ganska rolig att gå runt med. Mamsen och papsen tyckte jag såg ut som en.. Ja, dragqueen. Jag förstår dem och gick under resten av dagen runt och presenterade mig som A-man-daah. Kul. Folk stirrar verkligen om man färgar om håret och har fjäderfransar, fast där ligger ju iofs halva det roliga. När folk säger att jag har fint hår eller smink så gör det alltid min dag.

Makeup

Gult och grönt, med fjäderfrullisar! I like. Kanske passar fint att ha i skolan?:)
Ja, jag har nattlinne på mig, det är ganska mysigt. Typ. Jag vet att det blidde lite extremt ojämnt med färg, jag skyller det på att jag pratade i telefon när jag sminkade mig, så hade bara en hand att använda, därför tycker jag nog att det blidde ganska fint!:) Vad tycker ni?:)

Ny hårfärg eheh?

Jodå, fick för mig förra torsdagen att färga det sådär jätterosa, och det blidde det.
Fick bara pissbilder eftersom jag endast tog ett fåtal, dessutom var det mörkt. Fick mycket komplimanger dock!
Idag fick jag ytterligare ett ryck, färgade om lite gula extenstios med rosa färg, det blidde rött, och jag ville ha löshår som passade mitt hår, så jag mixtrade ihop lite med de färger jag har och ser numera ut som Ariel (enligt en kompis iaf!)
Ser ut  lite som en tranny om jag får säga det själv, dock gillar jag det, vem vill inte se ut som en barbie lixom?
Borde jag göra ett inlägg om hur jag färgar mitt hår / mina extensions? Tycker mina två stammisar (fortfarande, KOM IGEN!) borde svara på frågan, även ni andra är hjärtligt välkomna att kommentera!

Fick hem ett paket idag igen!:)

Dock är det sista beställningen på ett tag, för jag är snart luspank. Igen.
En drös oehört snygga skuggor fanns i denne fina palett! De var inte överpigmenterade, men de är sjukt snygga & jag kommer förmodligen använda upp vartenda skugga inom ett halvår!
Fick även hem denna lustiga runda paletten, skuggorna där i är jävligt metalliska och lösa, och förpackningen var skitrolig, kan inte få nog av att dra upp de små.. ja, va tusan de nu kallas!
Som sagt, jätteroligt att "dra upp ögonskugga"?
Billig mineralfoundation, den är inte speciellt bra, dock är det den enda jäklen jag kan köpa eftersom min ekonomi är ständigt döende. Även två små primers. Lustiga förpackningar!
Läppglans & stift i all ära, den blåa lilla saken skulle lukta annanas, det gjorde den inte. Dock är den brevid helt fantastisk, den är som ett lipsyl, som luktar bubbelgum! Smaskens! Resten är barbieläppstift, en plumper, och två läppglans. Hihi.
Ögonskuggor från amuse, de var inte överpigmentarade, men de funkar om man har en tråkig dag och inte känner för att se ut som en docka i nyllet! Alltså inget för mig:/
En underbart suddig bild på ALLT jag fick hem, missade att lägga upp bild på pennorna, men det är vanliga svarta sådana.

Borstarna som dök upp igår!

Fick bara pissbilder på dessa, men det beror fortfarande på att min kamera är en hora.

Uppdateringen är superduperdålig!

Eftersom jag besökte en vän i helgen som jag inte träffat sen metaltown.
Idag kom mitt nya borstsett, det var inte vilka borstar som helst, de var från mac. Säger vi. Eftersom de var kopior. Fnizz!!
Försov mig som en idiot idag och vaknade först när min far bankade på min dörr. Då var klockan tolv och han var hemma på lunch. Jag var sedan i skolan, gick dock inte på några lektioner. Badass.
Mina älskade föräldrar tvingade mig att börja gå på mina lektioner, som att jag kommer göra det?
Dagens grej är som sagt mina nya borstar, dom flesta var inte mycket att ha då de var obehagliga att använda och sticktes (?) i ansiktet, dessutom fällde i princip allihopa en massa hår. Nastehh! Dock blidde det blå ögonskugga, och det ser jättefult ut, men jag bryr mig inte och får helt enkelt lov att vänja mig vid kopiorna!:)
Så, dear bloggreaders, nu tänker jag duscha, sen ska jag sova!

Funderar på att göra en makeuptutorial.

Även om det kan bli lite galet, min kamera är som sagt en hora. Jag tar alla bilder med min mobiltelefon, såattehh.. Den har ju rätt bra kamera för att egentligen vara en telefon. Jag tycker nog om min Vivaz endå!
Så, frågan riktar sig mest till mina två "stammisar", tycker ni jag ska göra en makeuptutorial? Har ju faktiskt aldrig gjort någon, så det är kanske på tiden? Vad säger ni?:)

Bara för man är sjuk betyder det inte att man behöver se så ut!

Såhär ser jag ut idag. Blidde ingen skola, är visst fortfarande lite för sjukis för att gå dit känner jag:/ Första gången på LÄNGE jag var uppe i tid. Eheh. Jao, I tid & i tid, äsch vafan, jag kan fortsätta såhär! Sminket blidde rätt enkelt, använde vanliga fransar & lite singelfransar under ögat, sen satte jag några lila singlar över frullisarna, och ljusrosa singlar bland de svarta! Blev rätt fint om jag får säga det själv!
De lila fransarna syns dock inte på någon av bilderna, fick ingen bra "blundbild" så tänker inte förstöra mina två kära läsares dag med en sån fruktansvärd bild!

Okej, jag ger mig!

Bloggisen handlar om smink, men jag tänkte göra en tydligare presentation av mig själv! Anledningen är att jag har tråkigt och inte kan sova. Here you go!
Jag bor i Gislaved, en by i småland på 10 000 pers. Här händer aldrig någonting och jag har i tre år fantiserat om att flytta till London när jag gått ut gymnasiet, anledningen är att jag är (enligt många) grym på engelska & förälskade mig i staden direkt när jag var där!
Jag är född i december 93 och är alltså fortfarande 17 år, det är rätt trist, jag är yngst av de människorna jag umgås med, och det suger rätt hårt. Jag är dock en av de äldsta i min klass (jag gick om ett år, barn & fritid suger)
Jag går nu musik & är fruktansvärt dålig på gitarr & piano (som är mina instrument!) och tycker min klass är den bästa klassen man kan gå i.
Jag har mina föräldrar och mina syskon här hemma, jag vill flytta hemifrån ganska snart även om det inte lär hända.
Eftersom jag jämt är yngst så kan jag även skriva det att de jag umgås med mest har alla flyttat hemifrån, en flyttade till Paris, en skaffade hund, och en annan är höggravid. Då känner man verkligen att man inte kommit långt i livet.
Jag trivs bäst i gult hår, har haft det i snart ett år (om man borster från typ tre månader då jag hade rött), annars ser jag ganska grym ut i rosa & svart.
Jag fick även en diagnos i våras, jag har borderline & det är ingen sjukdom, min buptant sa att det var ett handikapp. Kul. Skitsamma, ska skaffa körkort, sen kanske jag får använda handikappsparkering! *hoppas!*
Jag har inga husdjur om inte fiskar räknas, dock var jag ensam hemma förra sommaren i en vecka och glömde bort dom helt. (yes, im a bad girl! FNIZZ!!) Har rivit upp min tapet en aning, och märket liknar scooby doo, alltid kul med sånt!
De jag umgås med mest i skolan är jag "släkt" med, mest kusiner, ett barn & en mamma har jag. Mycket "inavel" vill jag lova!
Jag gör aldrig mina läxor, även om jag vet att jag kan, dock känner jag aldrig någon motivation så skolarbetet får lida. Får försöka med en komplettering till julen eller sommaren eller när fan den blir? O.o
Smink & hår tycker jag är fruktansvärt kul, och det enda jag faktiskt tycker jag kan, så varje gång någon säger något negativt om mitt smink blir jag faktiskt lite ledsen eftersom det är det enda jag vet något om.
Jag tycker det är vrålkul att läsa nyheter och tittar runt på aftonbladet varje kväll.
Jag följer givetvis en del serier så som Desperate housewives, How i met your mother, the big bang theory & 1½ (eftersom nya säsongen började med Charlies begravning) men. Bästa serien genom tiderna är vänner, kollade på en drös avsnitt varje dag under 4-5 år, jo, jag är vännertönt.
Idag fick jag klart för mig att jag tydligen tycker om att kramas så mycket att jag är en kramslampa. Billigt, men en kram skadar aldrig!
Jag är inte tillsammans med någon och vill inte det heller, blir skrämd av tanken eftersom många av mina vänner skaffat pojk/flickvän och umgås med denne hela tiden. Jag vill inte utsätta någon för att bli det tredje hjulet.
Jag har väldigt mycket humor & bra självdistans och är egentligen ganska smart. Jag tycker om att bete mig lite som en bimbo, mest för att en sån behövs och att det är skitroligt och folk tycker om det! Jag är en glädjespridare även om jag har mina mörka dagar, men det har väl alla? Aop, klockan är 04.58. Natten är brutalkörd. Wie! God morgon Sverige!

Nattinlägg.

Hejsan hoppsan! Hade på mig megafransarna idag, fick höra att jag såg sjukt cool ut, läskig ut, och av far min såg jag ut som en fågel. Folk frågade till och med om jag kunde fläkta genom att blinka. Jag försökte, dock gick det inte. Skulle gå från skolan till en mack på eftermiddagen också, och det blåser här i småland ska ni veta! Trodde fransarna skulle blåsa bort! Jag skämtar inte, det blåste så de piskade (kinky eyelashes!) mig på kinden! Imorgon får jag lov att ha något mer neutralt på mig känner jag. Tråkig jag känner mig! Eftersom de var så stora så började de lossna efter några timmar, så de passar tyvärr inte att ha en heldag:/ Kanske funkar med annat lim, annars får jag hålla mig till att använda elefantfransarna på helger:/ Skitsamma, har ju andra väldigt fantastiska fransar att välja mellan!
Förresten, igår när jag hade på mig dessa fantastiska frullisar vräkte min 9åriga broder ur sig "WOW! Vilka långa ögonbryn du har!" Alltid kul att höra!
Sitter mest upp vid denna tiden (04.25) eftersom jag tog en väldigt lång tupplur i kväll och vaknade vid tio. Eller så kan det bero på att jag vet att jag aldrig kommer befinna mig i skolan vid kvart över åtta om jag inte dygnar. (jo, jag är en sån som stänger av klockan och somnar om). Tredje alternativet är att jag funderar på om jag ska börja göra mig redo för dagen. Skulle vara rätt kul att börja sminka sig vid denna tiden. De få dagar jag kommer i tid till första lektionen brukar jag vara sjukt trött och inte orka dra på mig mer än mascara och rita på bryn, så det kan ju vara intressant att se mina vänners reaktioner på att jag är i tid!
De få gånger jag gått osminkad till skolan brukar jag få samma fråga av många människor. Frågan lyder "Är du sjuk? Du är så blek." Som att jag inte redan visste att jag var blek? Jag trivs med det. Jag vill inte ha en bleknande bränna som man måste uppehålla med bus och hela kittet, så jag försöker hålla mig till samma bleka nyans året runt:)
Har fullt med flätor i håret, tänkte köra på vågigt hår imorgon! Kanske ploppar upp bilder på det!:)
Har jag inte lagt ifrån mig datorn vid fem så tänker jag gå upp och göra äckelkaffe och titta på tv. Natten är redan körd och jag kommer vara zombiegirl imorgon! Schmäxigt!
För de som går i min klass och blivit tvingade att läsa min blogg, ni borde kommentera! Jag är en sjukt intressant människa!! Kram!

Ser man på vad som äntligen dykt upp?:)

Mina lösögonfransar kom idag! Woho!! Har precis provat några av dem, and i like them!
Allt jag beställde är med på översta bilden, men min kamera är fortfarande en hora, så jag lägger upp några lite mer tydliga bilder på dem, alla utom singelfransarna, som ni redan kan gissa hur de ser ut!
Dessa elefantfransar har jag för tillfället på mig! Obekvämt som satan, men ack så snyggt! Sen finns det en påse med lim på bilden också, luktar handsprit, så man får vara försiktig när man sätter på dom med det limmet, ångan gör en tårögd.
Dessa har jag också på mig! De sitter jävligt bra, dock ser de sjukt fejk ut eftersom jag har onaturligt korta ögonfransar egentligen. Fast vem bryr sig? Fake is better!
La först nu märke till att paret "längst upp", ja, det första man ser i bilden faktiskt har fjädrar på sig längst ut, andra paret är som de elefantfransarna jag har på mig just nu, och de sista är fjäderfrullisar!
Två par med "diamanter", och ett par rosa, en del strån i de rosa paret är som stråna på julgransglitter, fast rosa. Rätt coolt faktiskt!
Och så här ser jag ut för tillfället, tycker jag är sjukt cool i fransarna, och jag tänker definitivt skicka dit en till beställning efter jul (då är jag snorrik igen!)
Funderar på hur tusan jag ska börja få läsare på riktigt? Jag vill ju i alla fall ha tre läsare som "följer" min blogg, för just nu har jag ju bara två. Men men, i suppose att det är så i början, då är väl alla extremt impopulära?
Possheii!

Ett par dagar sedan.

Uppdateringen är som sagt piss, och har varit det hela helgen i princip. Såhär sminkade jag mig i torsdags (?) tror jag, har minne som en guldfisk, bloggar mest idag eftersom jag ligger hemma och har onaturligt ont i magen. Kul. Bilden är inte redigerad någonstans, och jag vet att mitt bryn ser konstigt utsmetat (eller någonting) längst upp, det beror på att jag endast ritade dit dem med en vanlig kajalpenna. Får dock troligtvis ett borstsett denna veckan, och ska prova på att använda en eyelinerpensel till dem. Då blir de mer svarta, och inte lika utsmetade. Jag äger redan en sån pensel, men den är kass. Hoppas lite smått på att alla mina tre beställningar kommer denna veckan, skulle vara kul med sysselsättning en dag som denna då jag inte är i skolan!
Funderar på om jag orkar göra en ansiktsmask, det hade varit trevligt, fast jag tror inte jag orkar, har som sagt svinont. Gör denna uppdatering endast för att ha något att göra, och hoppas mina två "stammisar" tittar in och läser inlägget. Eheh. Ja, extremt impopulär blogg var det ja.

Fredagens mejköp!

Blidde lite dramatiskt, men ack vilka fina komplimanger man fick! Då känner man sig söt på riktigt!
Ser rätt efter ut på den andra bilden, tyvärr. Egentligen är jag inte det, men det ser ut som det. Dessutom är min kamera som sagt en hora, så bilden blev ganska jättesuddig. Jao, men så såg sminket ut i helhet, och jag blev nöjd. Faktiskt!:)
Jag har haft fetdålig uppdatering, det beror på att jag haft ett litet breakdown, anledningen är personlig. Jag är back on track och ska uppdatera röven av mig, endast för mina två läsare... Känner mig uberpopulär.

RSS 2.0