Kvällens. kände mig extrem.

Kanske någon vill ha en tutorial?
Kände hur jag började skaka i händerna! Kanske har nån lustig smink-abstinens? Finns det?
Skitsamma, man blir lycklig av smink!

Drog med mig i princip allt mitt smink till skolisen

Och då sprang jag på Emma! Blidde en snabbsminkning!
Emma har likadana bryn som jag har egentligen, fast hennes är inte glesa som fan. Det bkev enklare att fylla i dom. Det ser faktiskt naturligt ut!:) Använde mig av Nyx Jp milk som bas, olika skuggor från amuses runda "palett?" och svart från 120paletten! Likaså två bruna därur till brynen. Kajal från viva la diva, eyeliner av randommärke & volume million lashes maskara. Första produktlistan jag gjort. Det var läskigt.
En dag i framtiden ska jag få sminka henne extremt. FUN!
Nu ska jag lyssna på Brittan & dricka läsk.

Hur jag målar mina ögonbryn

Tycker att det var ganska värt att lägga upp den. La mest upp den som ett experiment. Filmade den innan och la in den på datorn. I mediaplayer fuckade den totalt och ljudet var... Ja, det var inte mycket till ljud.
Brukar i vanliga fall göra brynen innan jag sminkar mig i resten av ansiktet, sen när jag är klar med sminket brukar jag alltid gå över dem igen med borsten som jag fått på lite svart ögonskugga på.
Dessutom tipsar jag om vinterns ögonbryn. Vilka som är superinne! Ta en titt!

Beställt!

56 stycken! Klad chey!

Läppstift & piercingar?

Fick en kommentar angående mina piercingar och läppstift. Jag må erkänna att det är ett lite halvtrist problem som jag brottats med ett tag. Det gäller att vara försiktig med vilka läppstift /läppglans man använder då alla ser olika ut på läpparna. En av mina favoritprodukter är en lipplumper från NYX, använder jag den ser det galet ut numera. Kletet lägger sig runt den kulan som ligger mitt i läppen och ser jättefult ut. Dessutom ser vanliga läppstift skithemskt ut! Jag brukar använda de läppstiften som ser riktigt plastiga ut, och som lägger sig riktigt tunt över läpparna och bara ger färg, jag brukar oftast använda dessa då de ser bäst ut på mina läppar. Även om man torkar bort dessa läppstift så försvinner de inte.. Eheh. Dom är jävligt välpigmenterade.. och vill inte försvinna direkt, så använder jag något av mina "barbiestift" så använder jag de tills det blir helg, då peelar jag läpparna som en idiot. På denna bilden ser det fan ut som att jag har blandat ett rosa gloss från amuse, och ett lila från Nyx. Jag kan förklara mer ingående i en video om hur det funkar med läppstift om intresse finns?

Vill ni se hur jag målar mina ögonbryn?

Vore intressant och veta om någon har ett intresse av att veta detta så många i skolan frågar. Vill ni kanske se en video på det?
Kan visa hur jag gör mina vardagsbryn, som på denna bilden, Någon intresserad? Skriv en liten kommentar isåfall!

Oh my god! Jag lyckades!

Jultider, så jag gjorde en video. Min första. Ever. Ber om ursäkt för stökigt rum redan nu, snälla titta inte på min byrå eller mitt golv.. Eheh. Eftersom jag numera har en stadig skara läsare så får ni hemskt gärna kommentera detta inlägget då jag inte vet vad jag ska göra till nästa tutorial. Borde jag göra fler?
Hoppas den inspirerar åtminstone en person!:)

Har faktiskt spelat in en video

Men vet inte hur man redigerar den. Movie maker hatar både min mobilkamera och digitalisen. *suck* har suttit och försökt ladda ner miljontals program i evigheter känns det som. Men men, lyckas jag så kanske det ploppar upp en video redan i kväll!:)

Nattuggla!

Det är precis vad jag är! Har suttit uppe hela natten och längtat efter att sminka mig som fan! Så jag gjorde det. Utan lösögonfransar dock, vet inte varför, men kände för det. Tänkte först bara köra på en matt vit skugga och eyeliner, men det såg så otroligt tråkigt ut att jag kände mig tvungen att lägga till lite orange! Here comes the pictures!

Allt man behöver.

Jag vet inte vad ni tycker om rosa, men jag tycker det är jättefint. Denna paletten är seriöst allt jag behöver, den har allt! Skuggorna är välpigmenterade och färgerna är ju hur fina som helst! Köpte min palett i Paris, den kostade 15 spänn har jag för mig. Helt klart värt att springa in på tati's och köpa en! Ångrar att jag inte köpte den blåa också... Idag tänker jag inte lägga upp någon makeupbild, glömde bort att fota igår, och idag är jag bakfull som ett svin. Idag tänker jag inte heller sminka mig. Eheh.
Gjorde swatches på armen för ett tag sedan, använde NYX JP milk som bas och tog den övertsa skuggan i varje rad. Jag är fortfarande som nykär i min modelitepalett!

Dagens! Rosa och lila!

Tyckte jag hade använt så lite färger på sista tiden, då var det banne mig på tiden att jag drog fram min favoritpalett och utnyttjade den som fan!
Använde mig av min lilla rosa palett från modelite!:)

Tänker spendera mitt studiebidrag på nödvändiga saker!

Hittade dessa finingar på ebay, kostar 200 för 56 stycken? Kap? Hope so. Tänker tjata på min papput att klicka hem dessa, för inte kan jag göra det själv. För jag är inte fucking 18.
Dessa SKA beställas innan december.

Nämen åh!

Första gången någon önskat en sminkning på min bloggis(A) En höstig sådan! Orange, gult och brunt får stå för färgerna. Ögonbrynen sog visst ut som fan, men jag känner inte att jag pallar fixa till dom.
Det är Dolly Parton som spelas i mina öron, dumb blonde är en underbar låt!

444 besökare?:O

Sedan min klasskamrat Louise på beautyfreaks länkade... Wow!
Medans ni ändå är här kan ni passa på att kommentera tycker jag nog!
Har fått EN kommentar hitills! Bättre kan ni!:)
Dessutom har jag tvättat ur den svarta färgen, då flög även sminket av, så jag tänker sminka mig ytterligare en gång i kväll. Men först ska mina extensions torka.
Hur ska jag sminka mig?
Färger?
Tema?
Vilken typ av fransar?
Jag vet att folk läser, vad vill ni se? Kom med förslag på en riktig färgbomb!

Här trollas det för fullt!

Visst kommer jag ha bytt hårfärg igen om några månader, men har suktat efter svart hår nu i en hel vecka. (Kunde inte hålla mig) Gissar på att massvis med folk kommer säga att jag endå bara kommer bleka tillbaka det igen om några månader, och det tänker jag nog inte förneka, för att färga håret är roligt som in i helvete!
Uhh, kletigt. Like hell!

Dagens.

Eller rättaresagt kvällens! Har tendens att ta en tupplur på ett antal timmar efter skolan ibland, sen på kvällen vill jag då fan inte gå ut. Då sitter jag och sminkar mig istället. Efter att jag tog bilderna målade jag dessutom ihop mina ögonbryn till ett. Det är skitsnyggt och såååå inne i vinter!
Inte speciellt mycket färg, lite småtrist!

Färg!

Fast endå ganska tråkigt. Har använt grönt för mycket helt enkelt. Får börja köra på rött och svart. Det är också fint.

Louise ska helpa mig!

Och fixa en header! Det blir skojsigt, för då slipper min blogg se så mainstreamtråkig ut.
Vi har bild just nu och jag har frågat ut henne om hur man får en bloggis lite mer poppis, och jag tycker jag är så pass duktig att jag borde ha fler besökare. Fnizz!
Dessutom ska jag färga håret. Svart som natten, allt utom luggen givetvis som ska vara lite mer färgglad, tänker ju inte ge upp extremfärg än på ett tag;)

Förlängde mina onaturligt korta fransar

Det ser ganska roligt ut, känns ovant men väldigt trevligt att kunna se lite sådär flirtigt tuff ut utan att dra på sig ett ton fransar varje morgon. Tror dock jag kommer göra det endå, men ska försöka låta bli, åtminstone imorgon, lite mer "naturelle & tråkig" sminkning kanske. Fy. Kommer ju få mardrömmar!

And this was todays makeup!

Fick för mig att göra en grönblå sminkning, den var ganska tråkig och färglös enligt mig, så jag la till lite stjärnor och grönt/ blått glitter. Det blev aningen mer "Åkesmink" tycker jag.

Ett par dagar sedan.

Jag kände mig tråkig och trött.

dagens.

Sminkade mig lite tråkigt i morse, skulle till farmor och farfar, fast jag tyckte det blev för tråkigt, så jag la till lite glitter. Använde dessutom de fantastiska fransarna jag knåpade ihop för några dagar sedan, de satt inte så värst bra då det var vanliga ebayfransar med jättetjock kant. Knappt böjbara, så dom är fruktansvärda att sätta på även om man bara har på sig ett par. Tänk er då att detta var dubbla.

Kan inte sova.

Vad är roligare att göra när man inte kan sova om inte att sminka sig?
Tycker det blev helt okej, inget jag skäms för, skulle nog lätt kunna gå i sminkad såhär i skolisen. Tanken från början var att bara göra en tråkig neutral sminkning, men det blev för tråkigt. Jag tog därför steget och la dit lite leopardfläckar. Det var för lite, så jag gjorde några till.

Satt uppe igårkväll och knåpade ihop lite ögonfransar!

Tog ett vanligt par, sen tog jag ett par tråkiga fransar och klippte sönder, sen satte jag dit dem ett par åt gången en bit ut på fransen, därav de blev så långa i kanterna, satte även dit mina längsta singlar, och ett par till tjocka fransar över detta! Jag tycker personligen det blev väldigt fint. Dock kan man ju diskutera hur de gick att sätta på. Får ta det en dag då jag har mycket tid.

Fick sminka en manlig kamrat!

Ja, så kan det gå när Åke är i farten! Hade ingen eyeliner, så fick använda en kajal som var väldigt ovässad. Därav den konstiga linjen. Fick inte lägga ut bild på hela ansiktet, eftersom han hade läppstift var det för "pinsamt".

Dålig uppdatering. Förra fredagen sminkade jag GingerLinda!

Såhär såg min dotter/kusin innan vi satte igång!
Såhär såg hon ut efteråt!
Hon ville vara poison ivy, skickade en video på hur hon ville se ut, och sen sminkade jag henne. Tycker hon blev jättefin! Fick en drös med glitterburkar av min fader, som han använde till att göra wobblers (stavning?) Fast han har slutat och då fick jag fem burkar!:) Klad chey!

RSS 2.0